Frukostföreläsning med Annika R Malmberg!

Frukostföreläsning med Annika R Malmberg!

Nu kickar Tillväxt Väsby och Väsby Promotion tillsammans igång våren med en unik, gemensam aktivitet för alla företagare i Väsby som är eller blir medlem eller är nyfiken på oss. Kanske brinner du för affärsutveckling och vill skapa nya hållbara relationer, få rådgivning, vill växa eller utveckla ditt företag?

Välkommen till en färgsprakande frukostföreläsningsshow med Annika R Malmberg – Hållbara relationer – så blir vi starka tillsammans!

Annika har lång erfarenhet av att coacha grupper och team och kommer denna morgon visa hur vi tillsammans kan hjälpa och stötta varandra till framgång. Det handlar om ett ämne som aldrig varit viktigare än nu – nämligen våra relationer. För är det något som prövas under utmanande och osäkra tider så är det väl vår förmåga att samarbeta. Tänk så förlösande att få skratta en stund åt våra olikheter, hur olika vi hanterar oro och arbetslivets alla utmaningar och samtidigt få några riktigt grymma tips som även går att använda med sin partner/familj? Hur komma överens med alla liksom? Både på jobbet och hemma.

Speciella bokpaket bara för Väsby Promotion denna dag.
Bokpaket 1:
 Köp 2 böcker och få en valfri bok gratis!
Bokpaket 2: Köp valfria 2 böcker för 300 kr (Ord.pris 400 kr).

Make it work pocket 60 kr (signeras på plats)
Tändvätska – i livet karriären och för din alldeles egen skull 200 kr
Ta skit! Och gör det till guld 200 kr
Guldläge – så lyckas du som säljare 200 kr

Obs! Vid no-show debiteras 300 kr.
Anmäl dig senast den 8 mars. Begränsat antal platser. Max 2 personer från samma företag.

Boka din plats här!

Välkommen!

När: 9 mars, 2023
Tid: Kl: 07:30 – 09:30
Plats: Väsby Promotions Lounge

Schemat:

Annika R Malmberg

Annika R Malmberg är talaren, författaren och artisten som de senaste året gjort succé med humorföreställningen Relationsshowen som spelats för fullsatta hus på Scalateatern i Stockholm och nu är ute på turné igen.