Kunder

Börre Halbert
Rodrigo Flores

På Hr Björkmans Entrémattor har de ända sedan starten 1993 gjort hyrmattor till det främsta uppdraget. Det innebär att de inte arbetar med något annat, utan endast har valt att fokusera på det dem är bäst på – att hyra ut entrémattor. Fördelarna med att välja en specialist som HR Björkmans Entrémattor är många, men framförallt får du garanterat den bästa mattlösningen på marknaden.

David Martin

AutoMartin har lång erfarenhet av framförallt VAG:s produktsortiment av både person-och transportbilar samt Volvo och BMW. För dessa bilar har de samtliga originalprogram och utför samma tjänster som originalverkstäderna, men oavsett vilken bil du har är du alltid välkommen till oss på AutoMartin. De samarbetar med de flesta försäkringsbolag.

Ulrica Grahl

Café & chokladbutik finns på Gamla Vägen 23, Upplands Väsby. Vi vill skapa en trevlig mötesplats för er där ni kan ta med era vänner eller skaffa nya bekantskaper. Det är inte bara ett café och chokladbutik utan också en mötesplats för dig som älskar finfika men också för dig som vill ha pralintillverkning som event för din personal eller vänner, dig som vill njuta av afternoon tea eller kvällar med härlig livemusik, champagneprovning, vinprovning och intressanta föreläsningar.

Orhan Aydin

Idag är Fastighetsbyrån Sveriges ledande mäklarkedja med ca 270 kontor och cirka 1 700 medarbetare över hela landet och i delar av Spanien och Portugal. Tillsammans förmedlar de omkring en fjärdedel av Sveriges bostadsaffärer.

Mikael Ernberg

I dag är de 10 st målare och 2 lärlingar. De har fullt utrustade servicebilar som gör att de snabbt och lätt tar sig ut till alla olika uppdrag. De arbetar hållbart med både miljövänlig färg från Alcro till elbilar. En pålitlig målarfirma som håller vad de lovar.

Annelie Sjödin

Järva Trädvårdscenter arbetar för att ändra på vårt tankesätt, och börja jobba med naturen, och inte emot. Återskapa slåtterängar, öka den biologiska mångfalden, minska på gräsmatteskötsel, som inte skapar något mer än en biologisk öken. Sluta skapa kalhyggen av våra skogar, och istället satsa på biodiversitet och sociala vinster.

Mikael Engqvist

Idag levererar Fruktdealen frukt till över 1200 kunder och de växer varje dag. Många kunder nämner kvalitet och pålitlighet som det bästa med fruktdealen. Fördelarna med Fruktdealen som leverantör är många. De strävar alltid mot perfektion, och strävar efter att arbeta hållbart.

Jakob Johansson-Holm

Ultimate Padel i Upplands Väsby är platsen för alla padelälskare. Med 18 stycken padelbanor av högsta kvalitet med gott om utrymme runt banorna och elva meter fri takhöjd så levererar anläggningen i absoluta världsklass.