Kunder

Joakim Nylén

L. Nyléns Byggutsättning har sedan starten år 2000 utfört utsättningar för allt ifrån industri, sjukhus, skolor till flerfamiljshus, vägar m.m. Ofta är de med från start med att etablera ett byggnät runt arbetsplatsen.
Idag är de verksamma främst inom Storstockholm- och Uppsalaregionen.

Marcus Piggott

PLAB driver avancerade projekt inom anläggning, betong och finplanering. Deras kunder är främst större byggbolag och kommuner i Mälardalen. PLAB är ett relativt nystartat bolag men med med många års erfarenhet i ryggen.

Runby Bilverkstad
Asaad Yousefi

Bilverkstad i Väsby

Per-Olof Engman

Svesab Security är en ledande leverantör av säkerhetssystem i Stockholm. För dem innebär säkerhetsteknik en kombination av inbrottslarm, passersystem samt kameraövervakning, där alla delar enkelt ska kunna användas och administreras.

Tuomas Aulinen

Plastman jobbar med produktion av kundanpassade PVC-produkter såsom presenningar, poolskydd och draperier. En stor del av produktionen är helt kundanpassade produkter till industrin. De hanterar både små och stora serier på våra egna produktionsanläggningar som har moderna högfrekvenssvetsar och knivplotters.

Karl-Gustav Niska

Ecobox är ett robust minireningsverk Den höga driftsäkerheten och de goda reningsegenskaperna gör Ecobox Small till en vinnare i alla läger.

Steffen Kriebel

Ragnar Stålskog AB startade verksamheten 1955 och har sedan dess utvecklat, producerat och levererat elsäkerhetsutrustning till kraftindustrin. Idag är de Nordens största producent av jordningsdon, jordningsverktyg, jordningsutrustning, manöverstänger samt spänningsprovare och levererar utrustning till stora delar av världen.

Börre Halbert
Rodrigo Flores

På Hr Björkmans Entrémattor har de ända sedan starten 1993 gjort hyrmattor till det främsta uppdraget. Det innebär att de inte arbetar med något annat, utan endast har valt att fokusera på det dem är bäst på – att hyra ut entrémattor. Fördelarna med att välja en specialist som HR Björkmans Entrémattor är många, men framförallt får du garanterat den bästa mattlösningen på marknaden.