Kunder

Sandra Färdeman

Njut av hemlagad mat i en unik miljö med gemytlig atmosfär.
Här kan du läsa en bok, spela spel, uppleva vacker konst som ställs ut av olika konstnärer under olika perioder
eller ta en mysig fika i den vackra, lummiga trädgården när vädret tillåter.

Jonas Schmidt

Vi är specialiserade på att driva markförädlingsprojekt åt byggföretag och tomtägare i hela Stockholmsregionen. Vi hjälper våra kunder växa och erbjuder kvalitativ projektledning med fokus på kostnad och leveranstid.

Nator P
Daniel Shmidt
Janne Kemoff

Behöver ni hjälp med er entreprenad så är Kemoffs Åkeri & Entreprenad rätt företag!

Vi kan det mesta inom lastbilstransporter och grävning. I över 20 år har vi funnits och utvecklats för att idag bestå av ett brett team där ca hälften kör olika typer av lastbilar och andra hälften gräver elschakt.

Niklas Kvist

Med stort hjärta och stolthet levererar vi den bästa möjliga hemtjänsten för dig. Eva-Lenas Hemtjänst
står för en trygg, professionell, empatisk och fin hemtjänst där kunden är i fokus och där medarbetarna trivs att arbeta. Vi besitter specialistkompetens inom demensvård, arbete i livets slutskede och neurologiska diagnoser. Vår verksamhetschef är utbildad socionom med inriktning mot äldre och personer med funktionsvariationer.

Daniel Westin

EL OCH FASTIGHETSSERVICE. Vi har helt egna specialister för arbeten inom el och installationer samt ett eget servicebolag för alla typer av fastighetstjänster.

Maria Åbjörk

Det personliga mötet med bra service ligger i fokus hos oss.
Vi älskar inredning och brinner verkligen för att förverkliga våra kunders visioner. Det senaste inom kök och vitvaror dominerar vår luftiga utställning, vi erbjuder också utbud av badrumsinredning och förvaringslösningar.

Jimmy Holmström

Vikingsoda AB säljer kolsyremaskiner, smaker och tillbehör till hundratals miljömedvetna återförsäljare runt om i Sverige. Dessutom, och kanske framför allt, tar vi emot tomma kolsyrepatroner som vi återfyller i vår anläggning i Upplands Väsby.

Jonatan Norbeck

Vi är huvudsakligen ett transportföretag, men hjälper dig även med montering av möbler, installation av konst, flytt av ömtåliga varor samt förvaring.