Kunder

Camilla Cleréus med team

På Doktor.se Vlg- Väsby läkargrupp hjälper vi dig som privatperson och företagskund att stärka hälsa, livskvalité och arbetsmiljö.
På vår vårdcentral erbjuder vi vård inom en rad olika specialiteter för livets alla faser.
Som listad får du hjälp med allt från behandlingar, bedömningar, rådgivning till specialistvård.

Utifrån vår helhetssyn, samlade kompetens och långa erfarenhet lyssnar vi in era behov och erbjuder tjänster och verktyg inom rehabilitering, hälsa, arbetsmiljö och ledarskap som är värdefulla för er.

Nicklas Lundman

Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. Vi grundades redan 1988 och har sedan dess utvecklat och tillverkat medicinsk utrustning. 2012 förvärvades Conroy av Indutrade, en internationell industrikoncern med starkt fokus på att utveckla och förbättra företag. Förvärvet är ytterligare ett steg i vår ambition att uppnå den fulla potentialen för våra medicintekniska utrustningar för blodpåsar. Vi befinner oss i Upplands Väsby och arbetar med kunder i hela världen.

Pernilla och Sofia Carlén

Vi är två systrar som driver en blomsteraffär med kompletterande inredningsdetaljer. Vi gör allt från brudbuketter till begravningsblommor, vi skickar även blombud i nästan hela Storstockholm. Vi arbetar för att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss och inspireras i vår härliga butik!

Urban Tomaszewski

Detus Formplast AB har formsprutat plastdetaljer i mer än 30 år.Tilsammans med våra våra kunniga engagerade medarbetare och långa erfarenhet har vi stora kunskaper om olika plastmaterial och deras egenskaper, vi tillverkar produkter och detaljer med många olika tillämpningar, allt från dentalteknik till leksaker. Detus Formplast är ett fulservice företag innom formsprutning av plast, vi är gärna med från utformning till färdig produkt.

Nyfiken? Titta då in på detus.se

Fredrik Petersen

”Sotea skapades 2000 av Jess Munch Teilmann och Bo Jensen. Målet var (och är fortfarande) att utveckla användbar, hanterbar it på användarnas villkor. För Sotea handlar it outsourcing inte bara om serverkapacitet och mjukvarulicenser. Det handlar också om det personliga förhållandet och en bra och tillgänglig support. Sotea arbetar efter att närvaro och personlig kontakt är grunden för it lösningar som håller på lång sikt.”

Marie och Ashley Jury med team

Väsby Djursjukhus är ett familjeföretag som grundades i Marie Jurys barndomshem av hennes föräldrar Jannis och Inger Lundgren. Verksamheten flyttade till nuvarande adress på Vilundavägen 30 år 1995 och har legat kvar där sedan dess. Idag är det Marie som driver företaget tillsammans med sin man Ashley. De arbetar med djursjukvård inom både kirurgi och vård av högsta kvalitet med personlig service i fokus.

Bibi och Hamid Sajadi

Väsby Import drivs av Bibi Sajadi med maken Hamid som har över 21 års erfarenhet av import och export av varor från Kina och Iran. Varorna säljs både genom en webbshop, i en livsmedelsbutik i Väsby Centrum eller direkt från lagret i Arlanda stad. I butiken säljs bland annat orientaliska sötsaker, naturligt ris, saffran, torkade kryddor, frukter, konserverad frukt och äkta persiska mattor.

Richard Nordén

LaboTest AB levererar, servar och kalibrerar produkter med högsta kvalitet inom materialtestning och miljösimulering. Produkterna innefattar värme–, temperatur–, klimat- och vibrationsanläggningar som utsätter och mäter kundens produkt för olika former av slitage. LaboTest AB skall förbli den ledande helhetsleverantören av produkter och service för Prov & Testning av produkter inom miljötålighetsområdet i Sverige.

Jimmy Eneqvist

Håbo Bilvård AB är ett bilvårdsföretag i andra generationen som har varit verksamma sedan 1982. De arbetar både mot företag och privatpersoner. Hos Håbo Bilvård erbjuds du samtliga tjänster inom Bilrekonditionering, Däckservice inklusive Däckhotell, Motoroptimering och Bilservice på sina två anläggningar i Upplands Väsby och Bålsta.

De har samarbetat med Volvo i Väsby sedan 1989 och utför deras rekonditioneringsarbeten i Upplands Väsby, Kungsängen & Bålsta.