Kunder

Jimmy Eneqvist

Håbo Bilvård AB är ett bilvårdsföretag i andra generationen som har varit verksamma sedan 1982. De arbetar både mot företag och privatpersoner. Hos Håbo Bilvård erbjuds du samtliga tjänster inom Bilrekonditionering, Däckservice inklusive Däckhotell, Motoroptimering och Bilservice på sina två anläggningar i Upplands Väsby och Bålsta.

De har samarbetat med Volvo i Väsby sedan 1989 och utför deras rekonditioneringsarbeten i Upplands Väsby, Kungsängen & Bålsta.

Jonas Legerstam, lageransvarig, Patrik Björklund VD

Swedish Wild är en online tjänst med hemleverans för det bästa svenska viltkött som går att få tag på. Företaget köper djuren direkt från lokala jägare och renskötare och jobbar med licensierade svenska vilthanteringsanläggningar för styckning och paketering. Köttet skickas väl paketerat direkt till kund utan några onödiga mellanhänder, transporter eller lagringsutrymmen.

Pierre Blomdahl

PC AddOn har som målsättning att alltid hitta flexibla och driftsäkra IT lösningar med funktionalitet och användarvänlighet i fokus.
Och de har en lång erfarenhet vilket gör dem bra på att analysera behoven i kundens verksamhet.
De erbjuder sina kunder en familjär service med hög kvalitet i alla led.

Fredrik Petersen

Sotea skapades 2000 av Jess Munch Teilmann och Bo Jensen. Målet var (och är fortfarande) att utveckla användbar, hanterbar it på användarnas villkor. För Sotea handlar it outsourcing inte bara om serverkapacitet och mjukvarulicenser. Det handlar också om det personliga förhållandet och en bra och tillgänglig support. Sotea arbetar efter att närvaro och personlig kontakt är grunden för it lösningar som håller på lång sikt.

Mats Eriksson

Sättra Gård AB startades i slutet på 80-talet och är från början ett lantbruksföretag. De odlar idag främst korn, vete och raps på ca 1100ha runt om i Väsby med omnejd. Sättra Gård AB har under många år legat i framkant vad gäller brukningsmetoder som syftar till lägre utsläpp av Co2 samt för en ökad biologisk mångfald. På sidan av lantbruket bedrivs entreprenadverksamhet där deras största uppdragsgivare är Väsby kommun. De har idag ca 30 anställda och tillsammans utför vi allt ifrån grönyteskötsel, anläggning- och beläggningsarbeten samt vinterväghållning.