Kunder

Torbjörn Håkansson

SMT Sweden grundades 1992. Företaget är en maskinhandlare och vi arbetar med både ny och begagnad utrustning. Vi köper och säljer maskiner över hela världen. Vi är auktoriserad återförsäljare för Atlas Copco och Sandvik.

John Thool

Väsby Färghall är din tapet- och färghandlare i Upplands Väsby och vi vill vara den bästa leverantören för att skapa hemtrivsel. Med stark betoning på idéer och inspiration har vi ambitionen att ta hand om och inspirera dig och hela Upplands Väsby till nya tankar om färg och tapeter. Vi lyssnar och ger råd för att du ska hitta din stil med hjälp av vårt väl utvalda sortiment.

Maria Demburg

RQT är nästa generations racketanläggning och mötesplats med fokus på återskapandet av det svenska tennisundret, en förbättrad integration och ökat välmående bland barn & ungdomar. Vi verkar för alla (oavsett ambitionsnivå, ålder, kön eller bakgrund) och vill tillsammans med våra partners och medlemmar bygga en unik kultur som är inkluderande, stöttande och motiverande. Stora Wäsby och familjen de Geer har varit förknippade med svensk tennis i många år.

Lisa Lister

THE NUT HOUSE är en trädgård med ett mysigt café och trädgårdsbutik inrymt i det som en gång var Torsåkers slotts trädgårdsmästeri. Ambitionen är att bygga en plats för möten med alla sinnen och årstider. Vi kombinerar trädgårdsutställningen med praktiska och vackra ting för trädgården, och caféet med utställningar och evenemang i en brokig kombination för alla smaker.

Camilla Cleréus med team

På Doktor.se Vlg- Väsby läkargrupp hjälper vi dig som privatperson och företagskund att stärka hälsa, livskvalité och arbetsmiljö.
På vår vårdcentral erbjuder vi vård inom en rad olika specialiteter för livets alla faser.
Som listad får du hjälp med allt från behandlingar, bedömningar, rådgivning till specialistvård.

Utifrån vår helhetssyn, samlade kompetens och långa erfarenhet lyssnar vi in era behov och erbjuder tjänster och verktyg inom rehabilitering, hälsa, arbetsmiljö och ledarskap som är värdefulla för er.

Nicklas Lundman

Conroy är en marknadsledande tillverkare av slangsvetsar i den globala transfusionsmedicin-industrin. Vi grundades redan 1988 och har sedan dess utvecklat och tillverkat medicinsk utrustning. 2012 förvärvades Conroy av Indutrade, en internationell industrikoncern med starkt fokus på att utveckla och förbättra företag. Förvärvet är ytterligare ett steg i vår ambition att uppnå den fulla potentialen för våra medicintekniska utrustningar för blodpåsar. Vi befinner oss i Upplands Väsby och arbetar med kunder i hela världen.

Pernilla och Sofia Carlén

Vi är två systrar som driver en blomsteraffär med kompletterande inredningsdetaljer. Vi gör allt från brudbuketter till begravningsblommor, vi skickar även blombud i nästan hela Storstockholm. Vi arbetar för att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss och inspireras i vår härliga butik!

Urban Tomaszewski

Detus Formplast AB har formsprutat plastdetaljer i mer än 30 år.Tilsammans med våra våra kunniga engagerade medarbetare och långa erfarenhet har vi stora kunskaper om olika plastmaterial och deras egenskaper, vi tillverkar produkter och detaljer med många olika tillämpningar, allt från dentalteknik till leksaker. Detus Formplast är ett fulservice företag innom formsprutning av plast, vi är gärna med från utformning till färdig produkt.

Nyfiken? Titta då in på detus.se

Fredrik Petersen

”Sotea skapades 2000 av Jess Munch Teilmann och Bo Jensen. Målet var (och är fortfarande) att utveckla användbar, hanterbar it på användarnas villkor. För Sotea handlar it outsourcing inte bara om serverkapacitet och mjukvarulicenser. Det handlar också om det personliga förhållandet och en bra och tillgänglig support. Sotea arbetar efter att närvaro och personlig kontakt är grunden för it lösningar som håller på lång sikt.”