Entreprenörer är de sanna hjältarna!

🎉 375 jobb! 🎉 Entreprenörer är de sanna hjältarna! 👏 Igår firade vi att våra lokala entreprenörer skapat 375 jobb på tre år! Helt otroligt vilka tillväxtresor. Vi är stolta och tror skarpt på att jobb skapar inkludering.
Läs mer

Fira 375 jobb tillsammans med oss!

Ni gjorde det! Tillväxt Väsby drog igång 1 maj 2021 med ett enda mål - att bidra till att minst 375 personer får jobb under de kommande tre åren. Tack vare alla entreprenörer i Väsby som har vågat utveckla sina företag och vågat anställa så målet nu uppnått!
Läs mer

Följ med på 30 dagar tillväxt!

Tillväxtinitiativet har samarbetat med över 300 entreprenörer och sett kraften av rätt nätverk och expertis. Nu lanserar vi 30 dagar Tillväxt där utvalda entreprenörer får en extra boost av våra pro-bono partners. Följ oss på här och på LinkedIn för mer information och uppdateringar varje dag.
Läs mer

Tillväxtfrukost – Kompetensförsörjning 14/3

Hur kan du säkerställa att komma förberedd in i framtiden? Vi kommer att fördjupa oss i kompetensförsörjning och visa dig varför ett aktivt förhållningssätt och planering kan vara avgörande för din verksamhets framtidsplaner.
Läs mer

Rekryteringsträff Sättra Gård

Rekryteringsträffar är en del av vad Tillväxt Väsby kan erbjuda företag som går in i en rekryteringsprocess. Dessa träffar erbjuder en unik plattform där företag kan interagera direkt med potentiella kandidater, och fördelarna med detta är många.
Läs mer

3 tips för dig som entreprenör att fundera över under ledigheten

Året går mot sitt slut! Detta är en viktig tid för reflektion och planering, speciellt för dig som entreprenör. Här är några aspekter att tänka på:
Läs mer

Tillväxt Väsbys julgodis!

Våra entreprenörer är vår stora inspirationskälla! Punkt slut. Därför blir vårt naturliga sätt att säga God Jul såklart att helt enkelt ge dem mikrofonen.
Läs mer

Har du ett tydligt värdeerbjudande i ditt företag?

Det är sällan roligt att spendera pengar på något, men om en produkt eller tjänst verkligen uppfyller ett behov eller löser ett problem, så är de flesta människor redo att betala för det. Men vad innebär egentligen “värde” och går det att påverka?
Läs mer

Maximera Rekryteringseffektiviteten

Fördelarna med rekryteringsevent och anställning av långtidsarbetslösa. På den konkurrensutsatta arbetsmarknaden som råder idag är företagens förmåga att attrahera och behålla rätt personer en viktig faktor för framgång. Två strategier som har visat sig vara gynnsamma för vår kund Vikingsoda är att delta i ett av Tillväxt Väsbys rekryteringsevent och att överväga att ge långtidsarbetslösa en ny chans på arbetsmarknaden.
Läs mer

Tillväxtfrukost – Äg din lönsamhet!

11/8 hade vi äran att välkomna ett 20-tal passionerade entreprenörer och ledare till vår Tillväxtfrukost/workshop med temat "Äg din lönsamhet". Det blev en och en halv timme fylld av energi, inspiration och givande diskussioner.
Läs mer

3 tips till entreprenören inför semestern!

Att delegera ansvar, ha tydlig kommunikation och planera för en smidig återkomst är avgörande för entreprenörer med 5-50 anställda när de är på semester. Genom att följa dessa tips kan du säkerställa att verksamheten fortsätter att fungera smidigt, att du kan koppla av och att återgången till arbetsrutinerna blir enklare.
Läs mer

Kompetensförsörjningsplan

Ibland kan det vara så att ett rekryteringsbehov överraskar och ”bara dyker upp” genom att någon väljer att avsluta sin anställning eller att en förändring i verksamheten gör att det uppstår ett kortsiktigt behov av att lösa en uppkommen utmaning. Oavsett vilken anledning det är som gör att ett behov uppstår, så finns det stora fördelar med att lägga tid på en kompetensförsörjningsplan.
Läs mer

Workshop om styrelsearbete och ledning 10/5

Vi samlade några av våra kunder för att diskutera, inspirera och samla ny kunskap på temat ledning och styrelse. En fråga som vi identifierat att fler skulle kunna arbeta mer effektivt med vilket var grunden till sammankomsten.
Läs mer

Tillväxtfrukost 10 maj! – Hur en stärkt ledning kan göra ditt företag mer motståndskraftigt.

En effektiv ledning är en grundläggande byggsten i ett anpassningsbart och motståndskraftigt företag. Oavsett om du idag ensam leder ditt företag eller om du redan har en ledningsgrupp och en styrelse på plats, är du välkommen till vår tillväxtfrukost för att bli utmanad i hur du kan bygga en effektivare ledning. Anmäld dig redan idag!
Läs mer

Tillväxtinitiativet startar upp i Nyköping

Vi kan stolt meddela att tillväxtinitiativet startar upp i Nyköping under 2023. Målet är att skapa 1000 nya jobb på fem år i kommunen med hjälp av tillväxt.
Läs mer

Lägg fokus på det du kan kontrollera!

Som entreprenör är det viktigt att fokusera på vad du kan kontrollera, eftersom detta kan öka produktiviteten, förbättra beslutsfattandet, bygga resistens och maximera resultaten. Genom att prioritera dina ansträngningar och resurser på de aspekter av din verksamhet som du direkt kan påverka kan du uppnå dina mål snabbare.
Läs mer