Tillväxtfrukost – Äg din lönsamhet!

En morgon fylld av entreprenörers tankar och erfarenheter som generöst delades i rummet.

8/11 hade vi äran att välkomna ett 20-tal passionerade entreprenörer och ledare till vår Tillväxtfrukost/workshop med temat “Äg din lönsamhet”. Det blev en och en halv timme fylld av energi, inspiration och givande diskussioner.

 

Under workshopen delades deltagarna in i mindre grupper för att diskutera olika aspekter av lönsamhet och affärsutveckling. Vi vill att dessa frukostar ska andas genom kreativa sessioner och erfarenhetsutbyten, samtidigt som vi försöker identifierade nyckelstrategier för att inte bara överleva, utan även blomstra som företagare och entreprenör.

Vi diskuterade följande:

  • Förstå de ’inre’ respektive ’yttre’ beståndsdelar av företagseffektivitet.
  • Vikten av att ha ett tydligt värdeerbjudande.
  • Är det bäst att öka försäljningen, höja priset eller minska kostnaderna?

 

 

Vi pratade delvis om Simon Sineks Golden Cirkle - en metod som hjälper oss att förstå vårt "varför". Vikten av att arbeta efter det och inte fastna i "hur" och "vad", två aspekter som vi som företagare ofta har väldigt bra koll på. Har du hittat ditt varför och kommuniceras det ut?

Till våren planerar vi en ny Tillväxtfrukost och så fort datumet är satt kommer vi att kommunicera ut det så att intresserade kan göra en reservation i kalendern.

Har du något du vill att vi tar upp och jobbar med under det kommande eventet skicka gärna in förslag till oss på info@tillvaxtvasby.se

Vi ser fram emot att höra era tankar om ämnen!