Kristoffer Jeansson

Kristoffer Jeansson är grundare av Ryska posten och serieentreprenör.

Tomas Therén

Tomas Therén blev Managing partner till Procuritas 2002. Han är också styrelsemedlem i DSI, Global Scanning and SEM. Tomas har en bakgrund från Bain & Co, Ericsson och Ventshare. Tomas har också en bakgrund inom Endurance racing.

Sebastian af Jochnick

Sebastian af Jochnick är medgrundare till Retail Knowledge. Retail Knowledge är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktat på detaljhandeln.

Patrik Wahlén

Patrik Wahlén har en ekonomiexamen från Lunds Universitet och är medgrundare av Volati samt av Wahlén & Partner. Han har tidigare arbetat på Kemira samt Ernst & Young Management Consulting AB.

Jeremias Andersson

Jeremias Andersson är en av de tre studenter som grundade Academic Work 1998. De såg näringslivets behov av personal som ett ypperligt tillfälle att hyra ut studiekompisar. Ett pannrum på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm fick fungera som ett första kontor. Idag har Academic Work 17 kontor i Sverige och finns även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. 2017 omsatte de 2,2 miljarder kronor i Sverige och ca 3 miljarder kronor i koncernen.

Jenny Stenqvist

Framgångsrik restauratör med fem bolag inom catering, fest och event

Emad Zand

Emad Zand är före detta ägare och VD för medtechbolaget Avesina hörsel. Det bolaget sålde han 2015. Nu är Emad, förutom en aktiv investerare, CGO för företaget Northwolt AB och med det ansvarig för byggandet av en batterifabrik i Västerås. Northvolt startades 2016 av två Peter Carlsson och Paolo Cerruti som båda kommer från Tesla.

Dimitris Gioulekas

Dimitris Gioulekas är medgrundare och VD till Knightec, ett konsultföretag med inriktning på agil utveckling, kvalitetssäkring, projektledning, produktutveckling, produktion och anläggningsprojekt. Idag har företaget mer än 500 anställda. Dimitris tilldelades priset ”Årets VD” 2014 och 2018. 2018 var juryns motivering:

“Genom ett målinriktat ledarskap som får människor att växa har Årets VD i kategorin Stora bolag både uppnått en mycket stark tillväxt och skapat en arbetsplats där medarbetarna trivs. I en värld full av möjligheter, förskönad och splittrad av människors olikheter, väljer pristagaren att ha en öppen och nyfiken attityd och en omättlig hunger efter potential. Med ödmjukhet, briljans och ett stort patos har Årets VD visat att det går att kombinera lönsamhet med ett genuint samhällsengagemang.”

Dani Evanoff

Dani Evanoff kom som flyktning till Sverige från Libanon när han bara var ett år gammal. Som ung var han utdömd som ett hopplöst fall. Bidragsberoende redan som 17-åring. Ett jobb på Fryshuset där han fick ta allt mer ansvar gjorde att Dani började se sig själv som en entreprenör. Hans första affärsidé var sockervadd på burk. Sockervadd som tillverkades i en källarlokal i Vårby gård. 2005 grundade han Godisprinsen som utmanade Karamellkungen som lösgodisleverantör i Sverige. Godisprinsen blev senare uppköpt av Karamellkungen och Dani blev koncernchef. Idag är han en aktiv investerare, främst inom livsmedelsbranschen.

Dan R Castillo

Onlinepizza grundades av Dan tilsammans med ytterligare två ingenjörs- och ekonomistudenter i Linköping. “I våra trötta stunder funderade vi över varför man inte kunde beställa hem pizzor på nätet. Vi startade mer som en hobby 2005 med idén att förenkla den till synes enkla men samtidigt väldigt komplicerade proceduren att beställa mat från en näraliggande pizzeria eller restaurang och få den hemkörd”.

Dan är idag en Stockholmbaserad ängel- och fastighetsinvesterare, med fokus på investeringar i teknik- och spelindustrin.