Emil Sunvisson

Emil är medgrundare och VD i fintech-bolaget Qred. Bolaget startade 2015 och är idag värderat till över en miljard. Qred vill göra företagslån enkelt och tillgängligt för mindre bolag och driver även en tillväxtblogg. Lyssna på Emils historia på Driva Eget-podden.

Erik Cedergren

Erik Cedergren är grundare av RecPro som erbjuder konsulttjänster inom rekrytering och Employer Branding och är expert inom området.

Teresa Acuña Lopez

Teresa är utbildad inom socialpsykologi och förändringsarbete i arbetslivet. Efter ett ha arbetat med världens största arbetsplatsstudie på Great place to work, grundade hon och kollegan Angela Nihlén företaget Culture by Design. Deras vision är att möjliggöra för alla organisationer att använda sin företagskultur till att skapa större arbetsglädje och bättre finansiella resultat.

Magnus Josephson

Tillväxt Väsbys egna upphandlings-expert Magnus Josephson har arbetat med upphandling sedan 1995 och hjälpt företag vinna affärer för över 18 miljarder, i mycket hård konkurrens i en mängd olika branscher.

Stefan Flemström

Stefan Flemström har arbetat som advokat i över 30 år. Främst har han arbetat med arbetsrätt och kommersiell hyresjuridik, men även med kommersiell avtalsrätt, varumärkesrätt , upphovsrätt, diskrimineringsrätt och fastighetsrätt. Han undervisar i arbetsrätt på Stockholms Universitetet och har skrivit flera böcker, bland andra ”Juridik för småföretagare” och ”Rätt Arbetsrätt”.