Mats Levin

Mats har en bakgrund som elitidrottare både som proffs utomlands och i landslaget i basket. Efter idrottskarriären jobbar han med personlig-, team- och ledarutveckling inom näringslivet på THREAD AB. Den gemensamma nämnaren är en passion kring just utveckling. I Tillväxt Väsby har Mats en övergripande roll att leda teamets arbete. Mats är uppvuxen i Nacka och bor idag i Sollentuna.

Jon Carlbring

Jon drivs av att skapa tillsammans med andra, driva förändring och nå effekt- alltid med individen och människorna i verksamheten i fokus. Studier i Ledarskap, Kommunikation och Human Factors vid Umeå, Lunds och Göteborgs Universitet. Jon har en bakgrund inom internationellt koncernföretag, myndighet, start-ups och som entreprenör.

Mats Erlandsson

Mats har drygt 35 års erfarenhet av ledande befattning i olika roller och branscher. Fokus har legat på försäljning och organisationsutveckling/rekrytering. Att identifiera och utveckla kompetenser hos sina medarbetare har varit och är en viktig del i de roller som Mats verkat inom. Att på ett affärsmässigt sätt kunna få vara en del av att både verksamheter och individer utvecklas är det som han brinner för.

Kevin Ryan

Kevin är en av grundarna av stiftelsen Tillväxt Stockholm och är ansvarig för etableringen av Tillväxt Botkyrka och Tillväxt Väsby. Civilekonom med bakgrund från Unilever, Fryshuset och 10 år som entreprenör och grundare till THREAD AB med fokus på management consulting och värderingsstyrt ledarskap. Kevin är född i USA och uppvuxen i Kanada.

Elias Åkerblom

Elias har en bakgrund inom film och har därmed ett stort tekniskt kunnande och intresse. Under sin tid som kameratekniker har fokus legat på att hitta behovsanpassade lösningar för kunden. Elias är även utbildad kock med erfarenhet från restaurangbranschen samt utbildad personalvetare med inriktning psykologi. Elias drivs av att bygga långvariga kundrelationer och hitta individanpassade lösningar.

Joakim Forsgren

Joakim har över 30 års erfarenhet av ledande och operativa befattningar inom näringslivet och har under sin karriär fokuserat mycket på affärsutveckling och sälj. Han är utbildad i ekonomi, marknadsföring, ledarskap, verksamhetsstyrning och projektledning och är dessutom certifierad ICF-coach. Med sin breda kunskapsbank hjälper han idag entreprenörer i Väsby på deras tillväxtresa. Joakim är född och uppvuxen i Uppsala.