Vi bjuder in till frukost 18/11

Vet du som entreprenör hur din verksamhet kan anpassas när det talas om höga energipriser, höjda räntor och andra utmaningar på den globala marknaden?

Den 18 November är du välkommen på en frukost hos oss. På plats från vårt pro-bono nätverk är Lotta Bourgoin, vice chef för företagsmarknaden på Nordea Sverige. Lotta presenterar sin spaning på det ekonomiska läget och ger direkta tips att applicera i din verksamhet. Ta chansen och lyft en fråga eller utmaning som berör dig och ditt företagande. I en interaktiv dialog med flertalet kunniga entreprenörer, tillsammans med Lottas expertis och erfarenhet diskuterar vi ämnet ihop. Välkommen till vår tillväxtfrukost som denna gång handlar om hur du hanterar utmaningarna med kostnadsökningar i den osäkra tid vi nu befinner oss i.

 

 

Lotta Bourgoin

Vice chef för företagsmarknaden Nordea Sverige

Lotta har över 15 års erfarenhet inom bank och finans, både från kapitalmarknaden, sparande & investeringar och finansiering, såväl i Sverige som Internationellt. Lotta brinner för entreprenörskap och att driva samhället mot en ljusare och mer hållbar framtid.

Missa inte detta, anmäl dig här!

 

Vi ses där!